Miholjsko leto na našim garniturama

U okviru velike akcije sniženja artikala u Alibunaru možete kupiti i baštenske garniture izrađene od polietilena, što im omogućava korišćenje i unutra i spolja. Čak i kada se završi lepo vreme, ne morate da brinete da li ste ih ostavili u dvorištu, jer trpe temperature do -65C.

U ponudi se nalaze dva tipa baštenskih garnitura:

Garnitura u obliku buradi

Sto je u obliku bačve, a namenjen je za spoljnju ili unutrašnju upotrebu. S obzirom na malu težinu, lako je prenosiv. Ceo je izrađen od polietilena, tako da se lako mogu oprati sa vodom i ne zahteva održavanje. Sto je savršena imitacija drvene bačve. Materijal je UV stabilan i otporan na niske i visoke temperature, tako da ga možete ostaviti na otvorenom u zimi i leti. Ako želimo povećati težinu, to možemo učiniti ispunivši ih vodom ili peskom. Stolice su takođe u obliku buradi i savršeno se uklapaju u svako okruženje.

Garnitura “Bambus”

Sto i stolica “Bambus” atraktivnog su izgleda mogu se koristiti i unutra i spolja. Izrađeni su od polietilena i imaju dug vek trajanja uprkos tome da li ga koristimo u unutrašnjim prostorijama ili na otvorenom. Neuništive, a estetski doterane, predstavljaju top ponudu za akcijsku kupovinu.

ROTO GARNITURA "BAMBUS" 24.600,00 dinara

ROTO GARNITURA OD BURADI 15.600,00 dinara

Roto-Alibunar d.o.o.
Blok 16BB
26310 Alibunar, Srbija
tel/fax: 00381 13 641 690
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.