ROTO na sajmu nautike, lova i ribolova u Beogradu

Na Beogradskom sajmu od 9. do 12. marta održan je 39. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova. U svom najvećem izdanju i na povećanom broju kvadrata, na sajmu su bila predstavljena plovila svih vrsta (jahte, gliseri, jedrilice, čamci, kanui, kajaci), brodski i vanbrodski motori, nautička oprema, oprema za lov i ribolov, kamp i outdoor oprema, oprema za sportove na vodi, škole jedrenja, čarteri, nautički turizam.

Predstavljena su plovila svih najpopularnijih domaćih i svetskih brendova, a kao i prethodnih godina, dosta interesovanja pokupili su kanui i kajaci kompanije ROTO, koja je zajedno sa preduzećem Kayak House predstavila svoj program plovila. Značajan deo ove manifestacije posvećen je lovu i ribolovu, koji su u primetnoj ekspanziji poslednjih godina, a da manifestacija poprima sve veći internacionalni značaj ukazuje i prisustvo novih izlagača iz Italije i Turske, pored “stalnih” izlagača iz Slovenije, Hrvatske i Crne Gore.

Na Sajmu je viđen i bogat prateći program – stručna predavanja, promocije, demonstracije, radionice, izložbe, a predstavljena je i nautička literatura. Stručna predavanja bila su posvećena mogućnostima nautičke privrede, izgradnji mreže marina, privezišta i prateće infrastrukture. Ekologija i bezbednost na vodi postale su neizostavne teme.

Brojna publika pozdravila je izlagački program kompanije ROTO primetivši da je on prilagođen i ljubiteljima Save, Dunava ali i okolnih jezera, tj. nama dostupnoj „kontinentalnoj nautici“. Najviše simpatija pokupili su troslojni kanu Wiking, kao i kajaci Dalmatic basic, Orgasmo weekend, Calypso weekend, Buran basic i LOL 2 fishing, tako da se iskreno nadamo da će upravo ova plovila krstariti rekama i jezerima Srbije i regiona.

Roto-Alibunar d.o.o.
Blok 16BB
26310 Alibunar, Srbija
tel/fax: 00381 13 641 690
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.