ROTO na sajmu „SEEBBE 2017"

U nedelju, 23. aprila 2017. godine, završen je 43. međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2017 , čiji je slogan “Zlatna grana srpske privrede”. Sajam je trajao pet dana i okupio je 550 izlagača iz preko 30 zemalja sveta.

I pored sve većeg značaja interneta u tržišnom pozicioniranju, sajam građevinarstva je i dalje mesto gde se privrednici okupljaju, sklapaju poslove i razmenjuju iskustva o novim tehnologijama.

Sajmu je, pored zaposlenih u preduzeću ROTO Alibunar d.o.o. na čelu sa izvršnim direktorom Brankom Fickom, prisustvovala i direktorica Darja Mihalič, organizovani su i održani brojni sastanci sa postojećim i potencijalnim poslovnim partnerima, a generalni utisak jeste da ROTO ima potencijal da bude jedna od značajnijih kompanija, kada je reč o tretmanu otpadnih voda na tržištu regiona.

ROTO je svojim posetiocima prikazao bio-prečišćivač RoECO 2-5PE, separator ulja u šahti NS-3 SIP, zatim kanalizacione, vodomerne, kablovske i optičke šahte, kao i putnu signalizaciju, tj. usmerivače puteva, čunjeve i barijere. Interesovanje nije bilo slabo, ostaje da se brojni započeti razgovori pretoče u novu poslovnu saradnju.


Roto-Alibunar d.o.o.
Blok 16BB
26310 Alibunar, Srbija
tel/fax: 00381 13 641 690
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.