ROTO na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Završen je Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, 83. po redu. Tokom sedam dana posetilo ga je oko 125.000 ljudi. Sajam je u odnosu na prošlu godinu uspešniji po broju stranih izlagača, broju posetilaca i veličini izlagačkog prostora. Na ovogodišnjem poljoprivrednom sajmu nastupilo je oko 1.500 izlagača iz 60 zemalja sveta, koji su predstavili najznačajnije proizvode iz oblasti agrara. Kao i prethodnih godina, ROTO je izložio svoj asortiman rezervoara za prskalice, rezervoara za vodu, ručnih kolica i korita, posuda za vino i rakiju, posuda za voće i povrće, cvetnih korita i baštenskih garnitura.

Potrebno je istaći da je rukovodstvo kompanije ROTO, na čelu sa direktorom Štefanom Pavlinjekom, direktoricom komercijale Darjom Mihalič i izvršnim direktorom Brankom Fickom, iskoristilo prisustvo brojnih sadašnjih i potencijalnih partnera na sajmu za dogovore o aktuelnoj i budućoj saradnji. Realizovani su brojni sastanci na kojima su partneri upoznati sa novim proizvodima, aktivnostima kompanije i planom za buduće poslovanje.

Najviše pažnje od artikala preduzeća ROTO Alibunar privukla su korita od polietilena, kao i ručna kolica sa polietilenskim koritom, naročiti kod stočara, koji zahtevaju dugotrajnija rešenja od limenih korita. Dosta interesovanja bilo je i za 3R rezervoare za prskalice jer se pravna regulativa menja, tako da se obični rezervoari moraju zameniti 3R rezervoarima sa dodatnim rezervoarima za samoispiranje i pranje ruku.

Na kraju, srca žena i devojaka kupila su ROTO cvetna korita, koja su se svojim dizajnom i kvalitetom isticala u odnosu na konkurentske artikle iz garden programa.

Iako je još uvek rano za konkretne analize postignutih rezultata i realizacije na sajmu, sigurno je da je komapnija ROTO napravila dobru marketinšku osnovu za neka nova partnerstva i poslovne saradnje.

Roto-Alibunar d.o.o.
Blok 16BB
26310 Alibunar, Srbija
tel/fax: 00381 13 641 690
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.